De Camping

De Camping

Welkom op onze kleine camping midden in de natuur open vanaf begin mei tot eind september.

Lies is je Vlaamse gastvrouw. Al meer dan twintig jaar baat ze samen met haar vader Marc de camping uit. Langzaamaan heeft ze de zaak overgenomen en er haar stempel op gedrukt: ‘Wat ik vooral van mijn gasten hoor, is dat ze zich op La Combe thuis voelen en snel vriendschappen smeden. Gasten keren dan ook jaar na jaar terug. Het is onze lievelingsplek, en straks misschien ook die van jou.

Onze familiecamping biedt een mooie mix van kamperen en bijzondere verhuurunits zoals een woonwagen, een stacaravan onder een appelboom, ingerichte bungalowtenten , een Canada-tent, canvastenten en een vakantiehuis.

La Combe is een groene oase, ver weg in het midden van nergens, en toch vlakbij dorpen met hun winkels en markten. Je kunt hier zalig luieren bij je tent, zonnen aan de Vijver, lezen en wegdromen met de vogels.

Eén keer per week stellen we een gezamenlijk diner voor. De kinderen kunnen rennen, klimmen, zwemmen, springen zonder iemand te storen. De afwezigheid van een bar en disco garandeert rust.

Boven de camping kunt u de typische rotsschuilplaatsen van de Vallée-Vézère zien. Wil je 's morgens rennen, een wandeling maken of je benen strekken na het eten? Vanaf het terrein loop je zo het bos in. Met een beetje geluk loop je één van de vele herten tegen het lijf. Er zijn veel wandel- en mountainbikepaden in de buurt. Op de kleine wegen van de Dordogne is het zeer aangenaam fietsen. Op enkele minuten van de camping kunt u kanoën op de Vézère en charmante dorpjes, middeleeuwse kastelen en prehistorische sites bezoeken.

De campinggasten worden één voor één wakker, tenten worden stilletjes opengeritst, de dag ontwaakt... Als je de vorige dag vers brood en croissantjes hebt besteld, mogen de kinderen die komen afhalen. Een uitgebreid ontbijt bij de tent, en de dag kan beginnen.

Je kan kiezen om rustig op de camping te blijven, je te verdiepen in een boek of te lummelen in de zon. De kinderen vinden het heerlijk om de dag door te brengen met hun campingvriendjes. Wie een extraatje wil, vindt misschien zijn gading onder de activiteiten.

Rond 10 uur ‘s avonds heerst er rust op het hele terrein, waardoor iedereen, inclusief de kinderen, van een welverdiende nachtrust kan genieten.