Familiecamping La Combe

Welkom op onze kleinschalige, groene camping !

La Combe is een kindvriendelijke kleine camping temidden van de natuur en biedt een mooie mix van kamperen en bijzondere verhuurunits zoals een woonwagen, een stacaravan onder een appelboom, ingerichte  bungalowtenten , een Canada-tent en een vakantiehuis.

La Combe is een groene oase, ver weg in het midden van nergens, en toch overal vlakbij. Je kunt hier zalig luieren bij je tent, zonnen aan de vijver, lezen en wegdromen bij de vogels. Wekelijks wordt er gezellig samen gegeten aan lange tafels in de open lucht. La Combe is ook de ideale vakantieplek voor kinderen. Ze spelen en zwemmen urenlang niet in een zwemkom maar in de zwemvijver of ravotten op het grasveld. Doordat er bar noch disco is, is het hier ook ’s avonds gemoedelijk en rustig. 

De camping is prachtig gelegen met zicht op majestueuze rotsen, in de Périgord. Vlakbij kun je grote boswandelingen maken, kanoën en talrijke (pre)historische plekken bezoeken.

Wie zijn wij?

Lies is je Vlaamse gastvrouw. Al meer dan twintig jaar baat ze samen met haar vader Marc de camping uit. Langzaamaan heeft ze de zaak overgenomen en er haar stempel op gedrukt: ‘Wat ik vooral van mijn gasten hoor, is dat ze zich op La Combe thuis voelen en snel vriendschappen smeden. Gasten keren dan ook jaar na jaar terug. Het is onze lievelingsplek, en straks misschien ook die van jou.’